Kakel

Letar du efter mångfald har du hittat helt rätt! Arredo har ett brett sortiment av kakel och klinker i en mängd färger, former och material.

Låt dig inspireras! Bläddra i Arredo kakelkatalog här (golvpoolen.se) »»

VI GÖR VARDAGEN VACKRARE

Lera sand och sten, vad skulle vi gjort utan er? För utan lera inget kakel, ingen slitstark granitkeramik och inga mjuka klinkerplattor under barfota fötter. Utan sand ingen skimrande kristallmosaik eller glasmosaik med vackra skiftningar. Utan sten ingen marmor och ingen sjösten med känsla av hav. Så torftigt livet hade varit – och vilka tråkiga badrum vi hade haft!

Plattor för sinne och smak

GRANITKERAMIK görs av lera, men är hård och tålig som sten. Plattor av granitkeramik är frostbeständiga och passar både ute och inne, på golv och på vägg. Vackra, slitstarka och lätta att hålla rena.

KAKEL finns i oändligt många varianter – blanka och matta, släta och vågiga, stora och små, avlånga och kvadratiska – och i en mängd olika färger. Den glaserade ytan gör kakel både lättstädat och tåligt. Kakelplattor passar utmärkt på väggen i alla typer av inomhusmiljöer.

MOSAIK har använts i flera tusen år för att dekorera väggar och golv, men också som praktisk och vacker ytbeläggning både inom- och utomhus. För att underlätta montering är mosaiken limmad på glasfiber- eller pappersark.

KRISTALLMOSAIK tillverkas av skuret klart glas som färgas på baksidan och får en alldeles speciell lyster när ljuset bryts genom plattan. Mosaiken är vacker både på väggar och golv, men kan repas av alltför mycket gångtrafik.

NATURSTEN, till exempel marmor, skiffer, sjösten och granit, ger ett levande intryck eftersom varje platta skiftar i olika nyanser. Plattorna kan även antikbehandlas och får då en vacker, rustik yta.

Vill du se alla våra produkter?

Till produkter (Golvpoolen.se)